Full 1
Full 1
Slide

Let's talk about us

Yvonne startte al toen ze jong was met ondernemen in Vancouver, Canada. Ze bedacht daar ook de naam Chimo, wat in de Inuit taal ‘Hallo’ betekent. Toen ze samen met Nathalie besloot in haar vertrouwde omgeving Wassenaar een high-end boetiek te openen was de naam al snel bedacht; By Chimo.

Vanaf het begin is de winkel een groot succes met de it merken van het seizoen. Door het vele reizen weten Yvonne en Nathalie altijd de laatste trends te spotten en showen deze graag aan hun modieuze klanten. Ze laten zich graag inspireren door alle mooie dingen die ze om zich heen zien. Service, kwaliteit en goed advies zijn de belangrijkste punten als je komt shoppen.

Dagelijks worden de nieuwste looks en items geplaatst op Facebook en Instagram zodat de klanten alles goed kunnen volgen. Het team van By Chimo biedt ook extra services voor klanten, zoals na sluitingstijd shoppen of een touch up van je eigen kast. Regelmatig worden er leuke events georganiseerd, zodat onze klanten ook op een andere manier worden verrast.

Onze passie is ons werk!

Slide
Slide