Blog

Modeshow maart 2018

6 april 2018

Yesssss het was weer zo ver!! Elk seizoen organiseren we een event voor onze lieve en fijne klanten, en ook dit seizoen weer!! Een modeshow was het dit keer!!!

Meer lezen

Voorproefje Winter 2018

2 april 2018

Inmiddels is de hele wintercollectie ingekocht voor het winterseizoen 2018/2019. En wat zijn we trots op alle stuks die we hebben ingekocht.

Meer lezen

inkooptrip parijs

26 januari 2018

Toch echt de leukste stad van Europa is voor ons echt Parijs. Dus echt vervelend is het niet om weer af te reizen naar deze geweldige stad voor onze inkoop bij Zadig & Voltaire en de beurs Who's Next te bezoeken..

Meer lezen

summer 2018

 11 januari 2018

De zomercollecties stromen binnen!!!
Wat een feest... het lijkt wel elke dag je verjaardag met al dat moois om uit te pakken!!

Meer lezen

Merry Xmas!

21 december 2017

Wij wensen iedereen bij deze alvast hele fijne kerstdagen... heb jij je outfit al klaar hangen?? Stress? Niet nodig!!! Wij hebben nog genoeg leuke outfits in de SALE.

Meer lezen

SALE time!!!!

11 december 2017

Het is weer zover, de laatste maand van het jaar. We hebben een prachtige etalage gekregen!!

Meer lezen

inkoop winter 2018

27 november 2017

Zoals jullie van ons gewend zijn lopen wij al weer vooruit op de trends. Vandaag staan Zoe Karssen en By Malene Birger voor de wintercollectie 2018 op het programma.

Meer lezen

fashion shoot

17 november 2017

We hebben weer nieuwe looks geshoot voor onze site. Dit keer was het Buitenhuis zo gastvrij om ons te ontvangen. Wat een top locatie!

Meer lezen

Uitpakken uitpakken... nieuwe collectie!!

7 november 2017

Terwijl het nu echt kouder wordt, en de warme winterjassen nu echt aan moeten, zijn wij al weer veel nieuwe collecties aan het uitpakken.

Meer lezen

ELISabetta Franchi

25 oktober 2017

Terwijl de herfst nu toch echt begonnen is, gaan wij weer op pad voor jullie naar de hoog zomercollectie van Elisabetta Franchi.

Meer lezen

Fashion Event

4 oktober 2017

Het was weer tijd voor ons fashion event wat we elk half jaar organiseren voor onze klanten.. en wat was het weer een succes!!! De heerlijkste taartjes, bubbels en fijne klanten zijn de beste ingrediënten voor een prachtige avond weer.

Meer lezen

parijs

2 oktober 2017

Oe la la.. we zijn weer op inkoop geweest naar onze favoriete modestad PARIJS!! Dit keer om de collecties van Zadig & Voltaire en BASH te kopen voor volgend jaar zomer.. en wat was het weer 1 groot feest!

Meer lezen

shoppen bij IRO

28 september 2017

Het is altijd echt weer een feestje om de nieuwste collectie van een van onze favoriete merken IRO in te kopen. Dit keer was het weer zo een geweldige en vernieuwende collectie.. We wilden bijna alles inkopen!!

Meer lezen

One of our favourits..

15 september 2017

Al stroomt het van de regen vandaag, wij beelden ons alvast tijdens de inkoop in, dat we volgend jaar zomer in Italië, Ibiza, Florida of Saint-tropez vakantie aan het vieren zijn.

Meer lezen

ZADig & voltaire

15 september 2017

Met trots kunnen wij julllie vertellen dat Zadig & Voltaire is geleverd!! Wacht niet te lang met langskomen, want de hele collectie is een must-have!

Meer lezen

follow the buyers...

15 september 2017

Elke week zijn wij in deze periode op pad om de mooiste collecties voor het nieuwe seizoen voor jullie samen te stellen. Zoe Karssen blijft toch elke keer weer vernieuwen

Meer lezen

nieuwe collectie gefotografeerd

28 augustus 2017

De nieuwe Herfst collectie is gefotografeerd door Mariel Kolmschot,  www.mkfotowerken.nl. We hebben diverse combinaties gemaakt en een aantal mooie looks gecreërd.

Meer lezen

We hebben een nieuwe website!

15 september 2017

By Chimo heeft een nieuwe website, ontworpen en ontwikkeld door Claudia Claas van Valetti.

© By Chimo 2017

Molenplein 4 | 2242 HV Wassenaar | 070 359 63 01